Cursuri Online Alina Milin Beauty Academy

Salutări si bun venit la Alina Milin ONLINE Beauty Academy.

Această secțiune nouă a site-ului nostru, cea de cursuri online, permite fiecărei persoane să beneficieze la un “preț” accesibil cursurile online ale școlii Alina Milin Beauty Academy, fie că este la început de drum și dorește să învețe o meserie din domeniul beauty, fie că are deja experiență și dorește să se perfecționeze.

Suntem conștienți  mulți dintre dumneavoastră  doriți  participați la cursurile noastre (sau măcar la unul dintre cursurile noastre), însă din anumite motive, fie financiare, fie personale, nu reușim  ne întâlnim face-to-face, drept urmare venim în sprijinul dumneavoastră cu aceste cursuri online.

Toți participanții la cursurile online vor beneficia de diplome, bineînțeles.

Despre Cursurile Acreditate

Dacă vrei să înveți bazele coafurii și ai nevoie de sprijin și îndrumare să știi că,
SUNTEM AICI PENTRU TINE!

ACEST curs online include tot ceea ce trebuie să știi pentru a putea începe să profesezi și să te dezvolți în acest minunat domeniu al coafurii.
Alătură-te celorlalți studenți care au s-au înscris la acest curs și care datorită acestor baze solide au devenit mai încrezători în forțele proprii și au aflat cât de creativi sunt. Multi dintre acestia, dorindu-și mai multe de la ei, au accesat și cursurile de specializare pe care academia noastră le oferă.

Cursul nostru de bază pentru a putea deveni un bun COAFOR este structurat pe 3 module astfel:
Modulul 1 – Coafarea părului
Modulul 2 – Colorimetrie și tehnici de colorare
Modulul 3 – Tunsoarea

Acreditare / Diploma Acreditată

Fiecare modul poate fi achiziționat separat. Persoanele care achiziționează toate cele 3 module vor putea beneficia dacă doresc, de o Diplomă Acreditată de Ministerul Muncii și Învățământului, cu care își pot deschide o afacere sau cu care se pot angaja atât în tată cât și în afară acesteia. Diplomă acrediata se obține în urmă unui examen ce va fi susținut în cadrul academiei noastre. Deci va fi nevoie de prezența cursantului în cadrul academiei noastre doar pentru a examinat și evaluat.

În cazul în care nu veți dori diplomă acreditată, pentru fiecare modul pe care îl parcurgeți veți primi o diplomă de participare, diplomă ce vă va ajuta foarte mult în completarea portofoliului dumneavoastră.

Știm că pentru a putea învață această meserie veți avea nevoie și de un kit de produse, ustensile și aparate cu care să lucrați pe toată durata cursului și pe care să le folosiți și după terminarea acestuia. Pentru a găsii cele mai bune variante, noi va vom ajuta cu sugestii și recomandări, iar la cererea dumneavoastră și cu achiziționarea acestora.

Despre Cursurile Online

În cazul cursului de COAFOR – MODULUL DE BAZĂ, la cerințele participantului, în urma susținerii unui examen, acesta poate intra în posesia unei DIPLOME ACREDITATE de Ministerul Muncii și Învățământului, diplomă esențială în găsirea unui loc de muncă, sau, de ce nu, în deschiderea propriei afaceri în domeniul beauty. 
De asemenea, pentru cursurile de COAFOR – SPECIALIZARE/PERFECȚIONARE, participanții vor primi diplome pentru portofoliul profesional.

Cursurile online, atât cele de CALIFICARE (cu diplomă acreditată), cât și cele de PERFECȚIONARE (cu diplomă de portofoliu) vor avea prețuri mai mici în comparație cu cele susținute în sălile de curs din cadrul Academiei Alina Milin Beauty.

“Investind în educația dumneavoastrăveți evoluaveți reuși  va atingeți obiectivele și  va îndepliniți visurile, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, iar noi vom fi alături de dumneavoastră pe tot acest parcurs.”

Echipa Alina Milin Beauty Academy.