Cursuri Online Alina Milin Beauty Academy

coafuri texturate

Curs Coafuri Texturate

Nivel de access:
Neînscris
Preț
250 RON
Să începem

CURS COAFURI TEXTURATE

Te salut coleg drag! 🤗
Mai jos vei găsi detaliile acestui curs!

💰Costul cursului online de COAFURI TEXTURATE este de 2️⃣5️⃣0️⃣ de lei.

Durata acestuia este de 3️⃣ zile și vor fi prezentate 3️⃣ COAFURI. Toate coafurile sunt prezentate și realizate pas cu pas. În fiecare zi va fi prezentata câte o coafură.

Coafurile ce vor fi prezentate în cadrul cursului sunt coafuri în trend, foarte solicitate în salon și cu o execuție meticuloasa, ce solicita putin mai mult timp de execuție în comparație cu o coafură rapida.

Pe lângă prezentarea, explicarea și realizarea lor pas cu pas, veți beneficia de multe trucuri și tipsuri, care va vor ajuta în realizarea coafurilor și, de ce nu, practicarea acestei frumoase meserii.

💻 Acest curs este un curs înregistrat, însa toți participanții la curs vor beneficia de asistență pe Facebook, la nevoie, din partea Alinei Milin pentru a dezbate informațiile furnizate.

După terminarea cursului veți avea acces gratuit încă 4️⃣5️⃣ zile, deci în cazul în care nu reușiți să vizionați vreo ședință de curs în vreuna dintre cele 3 zile nu este nici o problema, puteți viziona cursul și mai târziu.

Cursurile încep în fiecare zi la ora 1️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣.
La sfârșitul cursului se va acorda o diploma de participare, diploma ce va aduce o completare importanta portofoliului dumneavoastră.👩🏽‍🎓🧑🏽‍🎓

Pentru rezervarea locului este nevoie de achitarea integrala a cursului într-un cont pe care vi-l trimitem dacă doriți.
O zi frumoasa și ne bucuram ca doriți să participați la cursurile noastre! ❤