Cursuri Online Alina Milin Beauty Academy

Coafuri Express

Coafuri Express

Nivel de access:
Neînscris
Preț
500 RON
Să începem

Te salut coleg drag!

Mai jos vei găsi detaliile acestui curs!

Costul cursului online de COAFURI EXPRES este de 300 lei.
Durata acestuia este de 3 zile și vor fi prezentate 6 COAFURI. Vei mai primi încă 1 zi bonus și 2 coafuri, adică cursul nostru se va prelungi cu 1 zi din 5 aprilie pana in 8 aprilie. Toate coafurile sunt prezentate și realizate pas cu pas. In fiecare zi vor fi prezentate câte 2 coafuri.

Coafurile ce vor fi prezentate în cadrul cursului sunt coafuri în trend, foarte solicitate în salon și cu o execuție rapida, adică nu ne solicita mult timp de execuție.
Pe lângă prezentarea, explicarea și realizarea lor pas cu pas veți beneficia de multe trucuri și tipsuri, care va vor ajuta în realizarea tuturor coafurilor și de ce nu practicarea acestei frumoase meserii.

Acest curs este un curs înregistrat, însa toți participanții la curs vor fi introduși într-un grup privat pe Facebook unde vom interacționa în permanenta și unde în ultima zi de curs Alina Milin va intra live pentru a dezbate informațiile furnizate. Dupa terminarea cursului veți avea acces gratuit încă 45 zile, deci in cazul in care nu reușiți sa vizionați vreo ședință de curs în vreuna dintre cele 3 zile nu este nici o problema, puteți viziona cursul și mai târziu.

Cursurile încep în fiecare zi la ora 10.

La sfârșitul cursului se va acorda o diploma de participare, diploma ce va aduce o completare importanta portofoliului dumneavoastră.
Pentru rezervarea locului este nevoie de achitarea integrala a cursului într-un cont pe care vi-l trimitem dacă doriți. O zi frumoasa și ne bucuram ca doriți sa participați la cursurile noastre!

Program

 • 5 Aprilie, ora 10:00
  1. Coafura rapida în zona cefei din împletituri
  2. Coafura expres lejera din noduri
 • 6 Aprilie, ora 10:00
  1. Coafura expres din plase
  2. Coafura expres din împletituri
 • 7 Aprilie, ora 10:00
  1. Coafura expres finisata
  2. Coafura expres din bucle
 • BONUS 8 APRILIE, ora 10:00
  1. Coafura expres finisata și ușor texturata
  2. Cocul spaniol